0

Л идерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че ще обяви кандидатът на партията за кмет на София „когато дойде времето“.

"Когато ни дойде време ще си изкараме наш кандидат. Аз съм съм служил в пожарната по времето на ръководителите на Държавна сигурност и знам какви бяха. Мен не могат да ме заблудят", каза той пред журналисти в парламента. "Приказките за червените куфарчета не съм ги измислил аз", добави Борисов.

"Отдавна е депозиран отказът ми от имунитет. Тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков, а днес сутринта го е завел", каза лидерът на ГЕРБ по повод питанията на БСП кога Борисов ще се откаже от имунитета си.

Борисов коментира и събитията от четвъртък - посещението на Зеленски у нас. "Беше доста забавно. Настроението беше много хубаво и действително с Кирил Петков бяхме заедно и именно преглъщайки и его и самовлюбеност показахме, че заедно можем да постигнем успех", заяви той.

По думите му това е голям успех за България. "Още повече когато видяхме срещата при президента Радев. Аз съм убеден, че няма човек в Европа, в Америка, в нашите евроатлантически партньори, където да има съмнение за това колко стабилно България стои зад това семейство и колко нестабилно е стояла преди месеци", допълни Борисов.