0

Ц ИК изтегли вчера жребия с числата, под които партиите ще се борят за народната любов в изборната бюлетина.

Според нумерологът Ели Маринова фаворитите на социолозите за следващото Народно събрание ще пожънат успех само ако правилно разчетат посланията на своя жребий. 

Джакпот

Вървейки по възходящ ред в изборния ферман, на пръв поглед джакпотът от предизборното ТОТО се падна на ДПС, което получи най-челния номер 1. 

„Да не бързат да се радват, защото тази цифра не е в енергийната им орбита. Ще се наложи да правят трудни компромиси на всяка цена, което няма да работи в полза на партията“, разтълкува посланието на Фортуна Маринова.

„Продължаваме промяната“ (ПП) ще гребат в коридор №9. Той носи голям енергиен заряд за реформи. Но, от друга страна, търси искрена хуманност, както и една ретроспекция и равносметка. „Ако Кирил Петков и компания направят верните изводи за грешките си дотук и тръгнат с едно истинско човеколюбие напред, ще имат картбланш да работят пак за обществения интерес“, съветва кабалистката.  

Под лупа

Под номер 14 в изборите ще участва партия "Възраждане". Според нумероложката избирателите ще ги наблюдават под лупа, а грешки в комуникацията заради прибързани и необмислени изказвания няма да липсват.

Следващата позиция - 15-а, се падна на Стефан Янев и неговата формация „Български възход“. Според  метафизичната прогностика числото е много добро за тях, тъй като работи в полза на лидера. „Имат шанс за прескачане на 4% бариера“, даде надежда столичната влъхва.

Съдбата отреди партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ да бъде 19-а поред в интегралната бюлетина. "Ще са много трудни избори за тях. Ако имат мярка в представянето си и заложат на експертни, а не на популистки изказвания, имат известен шанс пак да попаднат в парламента“, коментира Маринова.

Амбиции

На ГЕРБ се падна числото 24. „Ще имат късмет, представянето им ще е достойно. За Бойко Борисов тази година е силна, той е амбициран за постигане на победа. Но не бива да е на всяка цена, за да не се препъне“, анализира кабалистичната поличба Маринова.

Тежка кампания за „Демократична България“ издаде техният номер 25 за предсрочния парламентарен вот.  "Като цяло годината на Христо Иванов е добра за ново начало. Да заложат на дипломацията и откровеността, но да внимават за конспирации“, съветва нумероложката. 

Числото 28 ще орисва БСП за изборите на 2 октомври. Хвърленият жребий е благоприятен за Столетницата, твърди Маринова.

„Може би ще са малко по-обрани в представянето си от необходимото. От друга страна, лидерът Корнелия Нинова е направила промени в партията, които ще работят за по-добър резултат“, разтълкува съдбовните знаци столичанката. 

* Очаквайте пълната прогноза на Ели Маринова за вота наесен в събота (3 септември).

ПАНАИР НА ЖРЕБИЯ: НСО изнесоха Юлиан Ангелов със сила от ЦИК (ВИДЕО+СНИМКИ)