0

В ръщането на Румен Спецов като шеф на НАП е абсолютно недопустимо, „имайки предвид фирмите му, за които той дължи данъци към Приходната агенция”. Това заяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Относно разговорите за конституционна реформа, Атанасова посочи, че те се водят между ПП-ДБ и ДПС. „Всяка парламентарна група може да номинира, когото пожелае и позицията ни е категорична”, уточни тя.

„Истински се надявам, че осъзнаваме, че тук говорим за огромно мнозинство от народни представители, които да подкрепят конституционната реформа - 180 или 160 гласа подкрепа. В този смисъл това и времево би определило времето на тази комисия”, каза още Атанасова.

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС продължи: „Ще ми се най-накрая и Радев да покаже своите идеи за промени в Конституцията, за които говори години наред, но никой не е виждал”.

Относно предложенията на ДПС за промени в Конституцията Атанасова коментира, че има въпроси, които ще намерят тяхното одобрение, но има и такива, които категорично няма да подкрепят.