0

В брой 62 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” днес, 8 юни, ще откриете:

Железния Бат' Арни – Арнолд Шварценегер, си посипа главата с пепел заради изневярата, смазала бившата му жена Мария Шрайвър. Защо самият той не е бил сигурен, че Джоузеф – синът от прислужницата, не е негов? Как изглежда Джоузеф – открийте седемте разлики (ако можете). 

Една любима турска актриса – Ханде Ерчел, също гастролира в приложението „Златно време“ - всеки четвъртък, безплатно с „Телеграф“, може да намерите новини и публикации, свързани с турските сериали, както и с много други актьори и филми. След опита, който натрупа с колеги, Ханде Ерчел може би върви към брак. А това, че той е богаташки наследник и с него може да я очаква живот на принцеса, е само подробност, разбира се. Важното е, че младите се обичат. Има и обяснение в любов – на Бурак Йозчивит към жена му Фахрие Евджен – лъч надежда и радост за тези, които вярват в брака и дълготрайните връзки, за които, както добре знаем, трябва да се правят и компромиси, да се напасват характери, да се заглаждат грапавини. Къде бъркаше досега Ханде Ерчел – опитът може да й помогне да не повтаря досегашните грешки. Ако ревността може да се причисли към тях.

В традиционната рубрика „В кухнята на...“, в която всеки четвъртък в приложението „Златно време“ на „Телеграф“ даваме рецепти от филми, сериали и книги, отново сме в сериала „Приятели“. Този път, за да ви покажем вярната рецепта за Английски трайфъл – звучи като порода куче, но е красив и вкусен десерт. Рейчъл го обърка, вие не!

В рубриката „Здраве“ се спираме на новата епидемия – болките в гърба, размишляваме над въпроса трябват ли ни мъдреци и хвърляме поглед върху някои вредни модерни навици.
Кой е прототипът на Бойчо Огнянов от „Под игото“ - със сигурност този материал ще е не само интересен, но и полезен и вдъхновяващ за хората, които любят и тачат България, Вазов, националните интереси.

Очерк за пенсионирания съдия от Стара Загора Стефан Саранеделчев, спомените му за любимия Казанлък, мнението му за това, което днес се случва в прокуратурата. 
В рубриката „Ретро спорт“ - всеки четвъртък в „Златно време“, приложението на „Телеграф“ за хората от третата възраст (и не само!) - този път героят е Кръстника на американския професионален бокс Дон Кинг.

Един мистериозен образ – граф Алесандро Калиостро, познат и с рожденото си име Джузепе Балзамо, е роден точно днес – на 8 юни. Дали това е един от родоначалниците на шарлатаните, каквито ги знаем днес, дали си е поживял 5000 години, както е планирал и дали наистина жена му е била преродената вавилонска царица Семирамида – можем само да гадаем. Но не толкова успешно, колкото него.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!