0

Б роят на вестник "Телеграф", както всеки четвъртък, и на 12 септември идва с 16-страничното приложение „Златно време“, в което ще откриете:

- Екстравагантната актриса Хелена Бонам Картър – Белатрикс Лестранж в „Хари Потър“, Марла Сингър в „Боен клуб“, Госпожица Ловет от „Суини Тод“, разхожда годежния си пръстен. Ще се реши ли на такава съдбовна крачка за пръв път и след две деца от Тим Бъртън на 58? Годеникът на Хелена е по-млад от нея с 21 години, но това изобщо не им пречи. Още за връзката им и за нея – на страниците на „Златно време“, приложението, което получавате с вестник „Телеграф“ всеки четвъртък.

- Лятото си отива, изплъзва се от пръстите ни ден след ден. Добър начин да го задържим още малко са снимките на няколко нашумели секссимвола от турските сериали. Зона, забранена за мъже? Нищо подобно. Вижте по какви мъжаги и герои си падат жените и бъдете в час – няма нужда да ревнувате от красавците на екрана, а споделете изживяването с половинките си. Това, което търсят от сериалите, могат да го получат и от партньорите си.

- Ретро история – каква е истината за русенското покушение срещу Тодор Живков и Чаушеску?

- В рубриката „Ретро спорт“ ще ви срещнем с легендарен бразилски ММА боец с прякор Минотавъра.

- В рубриката „В кухнята на...“, в която всеки четвъртък ви представяме рецепти от филми и сериали, този път менюто е... гювеч с миша отрова. Алпай от сериала „Моето име е Мелек“ си го заслужи, пада му се. Вие все пак изпълнете рецептата без такава добавка!

И още:

- Защо ни цепи „тиквата“ в жегите и как да предотвратим топлинен удар

- Подходящо ли е да се хапват портокали вечерно време

- Къде Кина Двулевката се нареди до цар Симеон Как да съхраним най-дълго доматената реколта

- Защо кинофестивалът във Венеция се превърна в Ренесанс на зрелите жени

Всеки четвъртък с броя на вестник „Телеграф“ получавате безценното приложение „Златно време“, с което да се развличате, да си спомняте забравени истории, да научавате любопитни факти и да получавате практични съвети.