1

С ядайте да пишете с какво е необходимо да ви подкрепи централната власт, за да се подобри качеството на живот на хората в общините, сега му е времето. С тези думи съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна към кандидатите за кметове и общински съветници от ДПС от Кърджалийска и Хасковска област в Кърджали.

Ако хората в общините живеят добре и са спокойни, ще е спокойно в цялата страна, подчерта Пеевски.

Той насърчи кандидатите за кметове, общински съветници, кметове на кметства и целия партиен актив за пълна мобилизация на предстоящите в неделя избори.

Веднага след изборите нещата трябва да се случат скоростно и искам да направим много конкретен план за действие по темите, които са важни за нашите общини, подчерта лидерът.

Вашата задача е да сте победители в изборите, а нашата роля в София е да направим така, че нещата да се случат не само в Кърджали, а във всичките ни общини. За да може нашите избиратели да разберат какво правим ние в София, и че го правим за тях. Това е смисълът на политиката на ДПС, това е нашият ангажимент към избирателите ни, подчерта Пеевски.

В областния предизборен щаб на ДПС в Кърджали Пеевски беше посрещнат от кандидата за кмет от ДПС на родопската община Ерол Мюмюн и досегашния кмет Хасан Азис. Към Ерол ще се обърна с Кмете, защото за мен той вече е избран, въпреки, че това не трябва да ви успокоява - трябва да вземете победата още на първи тур, каза Пеевски.

Делян Пеевски се срещна с кандидатите на ДПС на местните избори.
Делян Пеевски Делян Пеевски Делян Пеевски
9

На срещата с Пеевски се включиха кандидат  кметовете на общини от област Кърджали и Хасково - община Крумовград – Себихан Мехмед, община Кърджали - Ерол Мюмюн, община Ардино- Изет Шабан, община Джебел - Неджми Али, община Момчилград – Илкнур Кязим, община Кирково Шинаси Сюлейман, Черноочене – Айджан Ахмед, община Минерални бани – Мюмюн Искендер, Община Маджарово – Ерджан Юсуф, община Стамболово – Аднан Йълдъз, много от кандидатите за общински съветници, областният председател на ДПС Кърджали Ресми Мурад и областният председател на ДПС Хасково Мехмед Атаман.

Да подкрепят кандидатите за кметове и общински съветници в Кърджали се събраха зам.- председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.- председателите на ПГ на ДПС и на ДПС Йордан Цонев,  Хамид Хамид, Халил Летифов, зам.- председателят на ДПС Хасан Азис и  Станислав Анастасов, народните представители Адлен Шевкед, Байрам Байрам, Павлин Кръстев, Елван Гюркаш, Мюмюн Мюмюн, Сезгин Мехмед, Ертен Анисова, евродепутатът  Илхан Кючюк, кандидатът за кмет на община Белица Радослав Ревански, областни и общински председатели на ДПС. 

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се срещна и с отец Петър Гарена в църквата “Св. Георги Победоносец” и районния мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди и секретаря на Главно мюфтийство Джелал Фаик в новата джамията в кв. Прилепци.

Това съдържание е част от платената изборна рубрика на сайта.