0

Б ългарите проявяват голям интерес към спорта и следят онлайн за всичко, което ги интересува. Харесваме много спортове и залагаме на много от тях, но футболът остава несравним фаворит сред спортните залагания. Това е причината добрите оператори да предлагат доста неща за него.. Вземайки за пример InBet, лесно можем да забележим, че сайтът има  по-богат асортимент от опции за залагане на футбол в сравнение с конкуренцията. Тази разнообразност е ключов фактор за тяхната доминираща позиция на пазара на онлайн залози в България.

Инбет има доста какво да предложи по отношения на залаганията на футбол. Знаем, че много хора тепърва ще го подложат на тест, затова нека разгледаме някои от най-важните неща, които трябва да знаем.

На какви футболни първенства може да се залага?

Един от първите и най-важни въпроси свързани със залаганията в Инбет са относно наличните опции. Ако играчите погледнат спортната секция (в частност предложенията за футбол) ще видят, че има много различни първенства от всеки край на света. Много хора имат интерес да залагат на неща като Висшата Лига в Англия, но доста залагащи се интересуват и от месните първенства.

Бърз поглед на нещата за България показва, че Инбет разполага със залози за Първа Лига, Втора Лига и купата на Българя. Броят на мачовете зависи от деня на седмицата, но не трябва да се забравя, че има повече информация за бонусите и тя предоставя повече информация преди да се правят залози. Може да има специални предложения за определени мачове в България, които ще са достъпни непосредствено преди мача.

Освен споменатите по-горе опции, Inbet доста често предоставя залози за неща като  Аматьорската лига. Има дори и специфични опции за А и Б областни групи, както и за трета лига. Още по-впечатляващото е, че има и залози по мини футбол. Инбет е първият хазартен сайт, който дава възможност на клиентите си достъп до този тип неща.

Какво друго може да предложи Инбет на футболните фенове?

Освен многото възможности за залагане на футболни срещи в България, Inbet разполага и с няколко специални функции. Започвайки с първата опция, Инбет разполага със залагания на живо. Сайтът има независима секция, която дава на играчите достъп до много мачове на живо от разнообразни спортове. Въпреки че много хора ще искат да залагат само на футбол, операторът предоставя срещи на живо от спортове като бейзбол, баскетбол, тенис, тенис на маса, дори електронни спортове. 

Освен залаганията на живо, хората имат достъп и до статистика на живо, а някой от по-специалните мачове дори имат видео. Независимо кое харесват играчите, няма нужда да се използват специфични промо кодове за тях, но е важно да знаят, че видеото на живо не е достъпно за всяка среща. Обикновено ще имат достъп до него само ако се очаква мачът да бъде по-търсен от другите.

В допълнение към споменатото до сега, Inbet има и  т.н. Cash Out. Тази функция отключва възможност на хората да затворят залог преди мачът да е приключил. Трябва да кажем обаче, че играчите няма да могат да намерят автоматично затваряне. 

Инбет има и опцията “Заяви залог”, както и “Bet Builder”. И 2-те неща работят за футболни залагания и целта им е да предоставят повече възможности за залагане. Всяка една има определени условия на ползване и хубаво играчите да са запознати с тях.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg