0

Ц СКА няма да успее да се пребори за титлата, защото срещу "червените" ще има удари под кръста. Това смята бившият капитан на "армейците" Борис Галчев, който два пъти печели Купата на България. В момента той е играещ треньор на "Банско" и сподели очакванията си за битката за титлата.

ЦСКА няма да успее да се пребори за титлата, защото срещу "червените" ще има удари под кръста. Това смята бившият капитан на "армейците" Борис Галчев, който два пъти печели Купата на България. В момента той е играещ треньор на "Банско" и сподели очакванията си за битката за титлата.

"Мисля, че вече ЦСКА тази година е едно ниво над "Лудогорец", сподели Галчев в интервю за "Букмейкър рейтинги". - Говоря като футболисти, организация и дори игра. Доказаха го и в последния мач. Обаче ще им отрежат крилата бързо-бързо. Така си мисля аз. Ако се играе честно, ЦСКА ще е шампион.

Знаем как "Лудогорец" печелеше титлите си, това не е тайна дори и за малките деца. Играеха добре, защото нямаше конкуренция. Как минаваха през 4-5 отбора… Спирам дотук.

Като клуб ЦСКА заслужава най-добрия стадион в България. Само че до момента нямаше никакви действия. Виждате сега, че държавата е доста по-активна, много се надявам да се случат нещата. Помага се и на "Ботев" и "Локомотив" (Пловдив), дано се помогне на ЦСКА и "Левски", както на "Черно море", на "Берое"... Аз нямам против нито един български клуб, но не може във Варна да имат 3 стадиона и нито един да не е както трябва.

Стойчо Младенов от 15 години говори, че да си треньор в България, нямаш никакво спокойствие. Треньорите ги имат като носна кърпичка. На тази тема ако тръгна да говоря, ни трябват 2 дни. Предпочитам да повториш думите на Стойчо Младенов, че много бързо всички в гилдията трябва да се обединят и да защитават интересите си", допълни Галчев, известен и с култовия си прякор Марадона от Добринище.