0

Б ившият шампион на UFC Жуниор дос Сантос се закани да победи Кубрат Пулев в мач за титлата в тежка категория на "Триад Комбат" във втората галавечер на "Трилър". Двубоят между българина и бразилеца ще се състои в Toyota Center в центъра на Хюстън (САЩ).

Бившият шампион на UFC Жуниор дос Сантос се закани да победи Кубрат Пулев в мач за титлата в тежка категория на "Триад Комбат" във втората галавечер на "Трилър". Двубоят между българина и бразилеца ще се състои в Toyota Center в центъра на Хюстън (САЩ).

"Извинявайте, но ще набия Кубрат Пулев. Той е много опитен боец. Адски корав, това се вижда от всички. Удря много здраво. Обича да се бие. Харесва му да бъде на ринга, да удря хората и него да го удрят. Също като мен. Ако има някой в ММА света, който може да бие Кубрат Пулев, това е Жуниор дос Сантос. Това ще се случи!", убеден бе Дос Сантос в интервю за „Спортната джунгла“.

Според Циганина, както е прякорът му, за разлика от предишния съперник на Кобрата - Франк Мир, той знае с какво се е захванал. "Имаше разговори с мен още за първото шоу "Триад Комбат", но по ред причини нещата не се случиха. Тогава дори не тренирах. Но след като гледах битките, си казах, че трябва да съм част от това.

В ММА ме знаят като боксьор, защото винаги търсех нокаута и правилата на "Триад" много ми пасват. Вярвам, че знам какво правя за разлика от Франк Мир - заяви бразилецът и допълни: - Мисля, че притежавам всичко необходимо да изляза и да затрудня Кубрат Пулев на ринга. Не гледам неговите слабости, а това, в което е най-силен, за да мога да го избегна и да получа предимство.“

Джуниор заяви, че това, което се случва в "Триад Комбат", е шоу и бойците трябва да бъдат добре заплатени за това, което правят. Той призна, че за мача си с Пулев ще прибере повече пари, отколкото за последния си двубой в UFC срещу Сирил Ган, когато хонорарът му бе $520 000. Кобрата пък е настоящия шампион в "Триат Комбат" и едва ли ще се бие за по-малко пари.

Накрая на интервюто Дос Сантос заяви, че би искал един ден да дойде в България, за да научи повече за това място. "Съжалявам, че трябва да бия Кубрат Пулев", завърши Циганина.