0

А матьорският футбол е жив! Дублиращият отбор на Локомотив Пловдив победи като гост Сливен с 1:0 в мач от втория кръг на Югоизточната трета лига. 

Срещата на стадион "Хаджи Димитър" беше белязана от масов бой между двата отбора. Секунди след края на мача се стигна до грозните сцени, като играч на домакините получи червен картон.

През първата част “черно-белите” и “оранжевите” играха при непрестанен дъжд и положения пред двете врати липсваха.

През второто полувреме Локомотив II вдигна оборотите и създаде няколко опасности пред вратата на Сливен. Даниел Маджаров, Петър Андреев, Тодор Павлов и Сами Мехмедов бяха много близо до гол за "смърфовете". Добрата игра на възпитаниците на Христо Телкийски даде резултат в 70-ата минута. Далечен изстрел на Теодор Фърков попадна право в целта и изведе “черно-белите” напред в резултата. 

"Последваха няколко пресилени съдийски решения - първо Даниел Маджаров получи директен червен картон, а малко по-късно и Иван Арамазов бе изгонен. Това принуди локомотивци да се бранят в последните минути и да пазят резултата. “Черно-белите” се справиха и не позволиха на Сливен да стигне до попадение", отбелязват "смърфовете" в официалния си сайт, показвайки и запис на мача.

Сбиването между двата отбора е след 1:47 ч. на видеото: