0

Б ившият футболист на ЦСКА Ангел Рангелов заяви, че във финала е напълно възможно всичко да се случи и не изключи сценария с продължения и дузпи. 
„Очаквам да стане един хубав мач, който да бъде достоен за финал на Купата. Трябва да бъдем конкурентноспособни на Лудогорец. Във футбола винаги играе и късметът. Момчетата ще скочат и каквото стане. Няма да се предадат в никакъв случай. Това може да ни бъде първият трофей. Тя ще бъде много специална за нас. Това е един млад отбор, който може да покаже много добри неща в европейските клубни турнири. Трофея ще е десерт за нас.

Определено ще бъде много оспорван двубоя. Има много фактори, които влияят. Забелязах, че някои от играчите бяха съхранени от Тодор Янчев в последната среща с Черно море. Дано дойде и повече публика на стадиона. Мисля, че тези, които ще подкрепяме ЦСКА 1948, ще сме около 300 души. Едно време започнахме от Люлин, а сега играем финал за Купата на България. Това е показател, че се работи в правилната посока.

Преди идваха повече хора на стадиона, но сега нещата се промениха малко. В Бистрица не е толкова удобна дестинацията“, започна един от шефовете на ЦСКА 1948 Рангелов. „Трябва да сме много внимателни в защита. Не бива да допускаме наивни грешки. Трябва да се играе на сигурно. Отпред каквото се случи, това е. Най-важно е да са концентрирани момчетата от първата до последната секунда. В атака имаме много солидни играчи, които могат да се възползват от грешките на противника, защото в защита са раними. Трябва и късмет. Не винаги по-добрият отбор побеждава.

Това го има във футбола. Дано ЦСКА 1948 да вдигне трофея. Това е финал и трябва да го изиграят мъжки. Мачът започва при 0:0 и на терена са 11 срещу 11. Ясно е, че в Лудогорец са скъпи футболистите и получават високи заплати. Класни играчи са. Но за нивото у нас ние сме сред лидерите и това не е случайно. Финансово всичко е нормално в отбора.

Всичко се плаща навреме и няма забавяния. Абсолютно на всеки един човек в клуба е платено всичко и така трябва да бъде. Хубаво е, че отбора няма никакви задължения. Никой няма да се сърди на отбор, ако допуснат поражение. Според мен е възможно да станем свидетели на продължения и дузпи. Стигне ли срещата до дузпи е възможно всичко да се случи. Там печели този, който има повече късмет и е по-стабилен психически“, завърши той.