0

Ц СКА 1948 ще съчетае утрешния си мач със Славия от 30-ия кръг на първенството на Първа лига с отбелязване на 75-ата годишнина от създаването на ЦСКА. Тимът от Бистрица е подготвил специална програма и призова зрителите, които смятат да гледат двубоя с начален час 20.00 часа да пристигнат доста по-рано, обяви пресаташето Николай Камбуров.

"Утре на стадиона сме подготвили много изненади за хората, които ще присъстват.  Приканвам зрителите да дойдат на стадион Витоша поне час преди началото на мача, за да се насладите на всичко, което е приготвил ЦСКА за 75 години от основаването на клуба. Ще има изненади и по време на самия мач", обеща пресаташето.


"Първо искам да честитя рождения ден на нашия клуб на всички червено-бели сърца в България и по света, които обичат ЦСКА. Това е една история – голям, богата. И нека да е честит празника на всички. Ще имаме днес тържество, ще се отбележи. Ръководството е изцяло отдадено на организацията за празника", започна и старши треньорът Тодор Янчев.

След това Янчев разказа и как върви подготовката за мача. ЦСКА 1948 влиза в срещата след две равенства като гост на варненските отбори Черно море (0:0) и Спартак (3:3). И наблегна на факта, че в групата тренират на пълни обороти голмайсторът на първенството Ивайло Чочев и крилото Бирсент Карагарен.

"Част от контузените играчи се завръщат. Радостна новина е, че Чочев е добре и тренира наравно с останалите. Карагарен и той е добре. Все още Райън Бидунга е извън строя и неговото възстановяване върви по-трудно. Знаете за трайно контузените Джонатан и Сердюк. Колко ще играят, ще го преценим до самия мач. Тогава ще знаем колко ще са готови. Има време да го решим".