0

Б отев Враца ще трябва да се справя срещу Арда без треньора си Христо Янев и един от важните си футболисти – Барбоса. Наставникът бе изгонен при гостуването на Черно море заради протест срещу съдийско решение. Диого Барбоса пък изтърпява наказание за натрупани жълти картони. В състава се завръща Мажуга.

Двубоят е много важен за врачани, защото е сред последните шансове за спасение в Първа лига. Тимът е на 15-о място с едва 13 точки, на седем след Пирин. Програмата до края на редовния сезон показва, че врачани имат шанс да заемат по-добра позиция от тази в момента. Тимът има три домакинства, включително и срещу последния Етър. Това дава някакви надежди на врачани, че ще успеят да се преборят за по-предно място и да дишат по-спокойно преди началото на плейофите за оставане в Първа лига.

В следващите дни Ботев Враца ще се опита да намери централен защитник, който да е свободен агент. Христо Янев продължава да търси опции в отбраната. Според треньорския щаб напускането на Луис Соарес през зимата е една от причините за недобрата игра на тима в отбрана от началото на годината.

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX