0

Б ившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов отговори на някогашния бранител на "червените" Иван Бандаловски, който пред няколко дни го нападна във Фейсбук. Бандата коментира публикация на Стоилов, че в последните 4 години е довел на „Армията“ футболисти, които са били продадени за над 20 милиона евро.

„Всеки, който разбира малко от футбол и привлече за 6-7 години стотина футболисти в отбор с марка като ЦСКА, все ще продаде 7-8 от тях за 20 милиона евро. Клубове като Партизан, Цървена звезда и Динамо Загреб правят тези пари за един трансферен прозорец. Така че господинът да не бъде много щастлив от този факт, а да погледне докъде докарахте отбора, господин главен скаут, директор, треньор, вицепрезидент и администратор“, написа бившият десен бек.

Стойчо Стоилов не му остана длъжен и днес публикува снимка на Бандаловски със съотборника му в школата на Левски Георги Семерджиев, който е отговорен за тежката катастрофа с две жертви в София в началото на месеца. Скаутът добавя и ироничен надпис „При дипломирането в Кеймбридж“.

"Телеграф" вече писа какво е общото между Иван Бандаловски и Георги Семерджиев.