0

О т ЦСКА 1948 обявиха цените на билетите за мача с Левски. Срещата е в събота от 15:00 часа в Бистрица. „Червените” отпускат 250 билета за феновете на „сините” за Сектор „А”, като цената им е 40 лева. За Сектор „Гости” от Левски получават още 250 пропуска, които ще струват по 20 лева.

От ЦСКА 1948 обявиха, че по 1 лв. от продажбата на всеки пропуск за двубоя ще отиде за каузата на Стивън Бориславов и борбата му с диагнозата Сарком на Юинг.

Междувременно "червените" вече привлякоха и първия си бразилец - 22-годишния нападател Едимар Рибейро да Коста Жуниор, или Жуниньо. Бразилецът за последно бе част от Арда, с който се раздели в края на миналата година. Новината бе оповестена от благодетеля на клуба - Цветомир Найденов във Фейсбук.

За мача срещу Левски и продажбата на билетите "червените" обявиха в сайта си: 

"ЦСКА обявява официално цените на билетите за предстоящия двубой от 21-вия кръг на efbet Лига между ЦСКА и Левски.

Срещата е в събота (26.02) от 15:00 ч. на ст. „Витоша“, а 1 лв. от продажбата на всеки пропуск за двубоя ще отиде за каузата на Стивън Бориславов и борбата му с диагнозата Сарком на Юинг.

Билетите за привържениците на ЦСКА ще се продават в клубния офис на бул. "Джеймс Баучер" 12 в столицата, както и на касите на стадиона в деня на мача. Цените им по сектори са както следва:

Сектор „VIP“ – 50 лв.

Сектор „А“ – 40 лв. (20 лв. за членове на Сдружение „ФК ЦСКА 1948“. На място ще можете да заплатите членски внос за 2022 г.)

Сектор „А“ (Блокове 1 и 2, предвидени за фенове на гостите) – 40 лв. – 250 броя, които предварително ще бъдат предоставени на ръководството на ПФК Левски

Сектор „Г“ – 20 лв.

Сектор „Гости“ – 20 лв. – 250 броя, които предварително ще бъдат предоставени на ръководството на ПФК Левски

Всеки фен на ЦСКА на стадиона ще получи към билета си и мартеница с емблемата и слогана на клуба „Честта преди всичко“.

На стадиона ще се допускат привърженици напълно свободно без допълнителни изисквания, свързани с пандемията от COVID-19. Не е нужно представянето на резултати от PCR, антигенни тестове, нито на зелени сертификати.

Елате и се насладете на един голям сблъсък! Вечната битка между „червени“ и „сини“!

Тази събота! Очакваме ви на стадиона! САМО ЦСКА!"