0

Ц СКА обяви търг за предмети, придобили значима стойност в историята на клуба и помещавали се в клубния дом. Днес работници на фирма „Ростер“ посетиха „Армията“, като до 3 месеца демонтажът на съоръжението трябва да е приключил.

„Търг “Българска армия”: Запази част от историята

Днес стартира нашият търг за някои от най-символичните предмети, помещавали се на ст. “Българска армия”. Оценявайки сантименталната им стойност за стотици фенове, решихме да дадем възможност на привържениците да запазят в домовете си парченце от историята на това уникално по свой си начин и за всички ни съоръжение.

Наддаването ще се провежда в специално направената за повода група: Друга част от инвентара на стадиона ще бъде вградена в новото съоръжение, така че поколенията напред да имат възможността да помнят своите минало и история, за да гледат по-уверено и смело към своето бъдеще.

Събраните средства от търга ще бъдат изразходвани за целите на детско-юношеската школа на ЦСКА. Извън търга, за масова продажба ще бъдат пуснати и разнообразни сувенири, които да красят всеки “армейски” дом, написаха от ЦСКА.