0

 

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес сподели очакванията си за срещата с ЦСКА 1948. Той заяви, че са запознати със силните и слабите страни на „червените“ и ще направят всичко възможно да покажат добра игра. „Това, което си говорим в съблекалнята, е, че няма мач, в който ние да не се доказваме като отбор. Във всяка среща трябва да даваме най-доброто от себе си, защото можем да изкараме много положителни неща. Трябва да взимаме добри резултати във всяка среща независимо срещу кой отбор се изправяме. Тези момчета трябва да се раздават. Единственото, което искам, е всеки да излезе и да се бори от първата до последната минута. Всеки да се бори за Ботев Враца и за своето име. Знаем, че излизаме срещу един много стойностен отбор в лицето на ЦСКА 1948. Те са стабилни във всяка линия, но ние сме Ботев Враца и се нуждаем от подкрепата на всички наши фенове. Това го говоря всеки ден в съблекалнята. Трябва футболистите и треньорите да се подкрепяме и да имаме уважение един към друг. Всички трябва да дадем 120% от себе си“, заяви Моралес.

„Направихме хубави анализи на играта на „червените“. Видяхме кои са техните силни и слаби страни. На терена трябва да бъдем концентрирани. Тези неща, които сме анализирали, трябва да са в главите на играчите през цялото време. Трябва да прогресираме с всяка една изминала среща. Всеки един играч трябва да е наясно противника по какъв начин игра“, заяви Моралес.

„Имаме само един проблем от последната среща. За съжаление Стефан Гаврилов ще отсъства, защото е обърнал глезен срещу Локо Пд. Всички други са здрави. През седмицата тренирахме добре и съм наясно, на кого мога да разчитам. Ние показахме, че имаме потенциал, но трябва да продължим да го доказваме на терена. Трябва нещата, които говорим, да се показват на полето. Мисля, че това, което показахме срещу Локо Пд, може да се повтори, а дори може и още по-добре. Това е моето виждане“, завърши той.