0

От ЦСКА 1948 обявиха старт на продажбата на билети за домакинството на ЦСКА от 24-ия кръг на efbet Лига. От информацията на клуба става ясно, че гостите ще имат право само на 250 билета, а цените са 30 лева за обикновен билет и 40 лева за ВИП такъв.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

„ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ ДОМАКИНСКИ МАЧ НА ЦСКА!

На 09.03.2024 за ЦСКА предстои домакински двубой от XXIV кръг на efbet Лига. От днес (06.03) билети за домакинските фенове ще бъдат пуснати в продажба в клубния магазин на ЦСКА, намиращ се на бул. „Джеймс Баучер“ 12. В съответствие с мерките за сигурност, максималният брой билети, които ще могат да бъдат закупени, ще бъде ограничен до два. Пропуски за срещата ще бъдат достъпни за закупуване единствено от членове на клуба в деня на събитието. За домакинските привърженици ще бъде отворен само входът откъм големия паркинг.

Цената на билет е 30 лева, като ВИП пропуските са с цена 40 лева. За гостуващите фенове са предвидени 250 билета, които ще бъдат пуснати в продажба до петък следобед и ще могат да бъдат закупени в мрежата на eventim. В деня на мача няма да има възможност за закупуване на билети за гостуващия сектор. Молим всички фенове, които вече са си закупили билет, да пристигнат по-рано на стадиона поради използваната турникетна система“, написаха от клуба.