0

С амо няколко дни, след като Вергил Янев напусна Вихрен в посока ЦСКА 1948, младият футболист се завръща, обявиха от клуба от Сандански.
В първия ден от Новата година юношата на Пирин (Благоевград) имаше намерение да премине в ЦСКА 1948, но вместо във втория отбор на клуба, който се състезава във Втора лига, се оказа, че ще подсили третия състав, играещ в Югозападната Трета лига, където е и Вихрен.

При така създалата се ситуация Вергил Янев бързо се е свързал със старши треньора на Вихрен Наджи Шенсой и се завръща в отбора, отказвайки предложението да премине при "червените".

Така роденият на 13 март 2002 година футболист, който е дефанзивен полузащитник, но през есента игра като централен бранител във Вихрен, ще излезе за първа тренировка с отбора от Сандански на 8 януари (понеделник).

Славата на особените практики в отбора от Бистрица вечеВ ЦСКА 1948, за чието ръководство недостатъчно квалифицирани се оказаха бившите национални селекционери и световни футболни легенди Красимир Балъков и Любослав Пенев, се експериментира дори практика като от социалистически спортен интернат - 8-часов работен ден на тренировъчната база, заради което си събра багажа и се махна от отбора вечният голмайстор на Първа лига Мартин Камбуров.. 

Източник: БТА