0

Ц СКА е много близо до два трансфера. В. "Мач Телеграф" научи, че към днешна дата клубът преговаря с двама чужденци в София. Разговорите са на финалната права, но сделките все още не са сигурни, защото има известно разминаване около заплатите на двамата. От "Армията" пазят в пълна тайна преговорите и имената на въпросните футболисти. Според слуховете става дума за португалец и бразилец, които играят като халф и нападател.
При всички положения се очаква ЦСКА да подпише поне с един от двамата до края на седмицата.

Планира се "червените" да привлекат трима-четирима нови играчи по време на зимната пауза. Поне такова е желанието на старши треньора на тима Стойчо Младенов. Естествено бройката на новите може да се вдигне, ако някои от титулярите напуснат клуба по време на паузата, което е доста вероятно.

В същото време две отлични новини озариха "Армията" на старта на 2022 година. Защитникът Мено Кох вече е напълно възстановен от тежката си травма и ще стартира подготовката наравно със съотборниците си. Нидерландецът пропусна заради контузията всички мачове през есента, което беше голям удар за ЦСКА. В негово отсъствие така и не успя да се намери достоен партньор на Юрген Матай, който се представя страхотно от началото на сезона.

Другата отлична новина е свързана с Греъм Кери. Преди Нова година информацията около него гласеше, че той със сигурност няма да играе повече с "червената" фланелка. Сега обаче нещата се промениха и шансовете на ирландеца да довърши сезона в ЦСКА са 50 процента. Припомняме, че Кери, който започна по уникален начин настоящата кампания, се завърна на Острова, за да се грижи за съпругата си, която е тежко болна. Халфът има договор с клуба да края на сезона.