0

Л егендата на Левски Емил Велев, даде пред в. „Мач Телеграф“ своето мнение за събитията, които се развиха около „сините“ вчера, както и по други наболели въпроси.

„Очакванията ми за новия сезон са Левски да се бори за шампионската титла и Купата на България. Публиката заслужава само такова мислене. Смятам, че играчите, с които тима завърши шампионата, спокойно могат да изнесат през този сезон по-добра продукция.

Виждам, че има доста добри футболисти. Никой не си е тръгнал. Единствено Филип Кръстев. На неговата позиция могат доста хора да играят, освен това Георги Миланов може да се завърне. Дори на някой по-късен етап да се привлече някой класен халф, ще е добре. Винаги съм оптимист преди началото на първенството. Амбициите може са едно, но и възможности смятам, че има. Мисля, че Ники Костов е с достатъчно голям опит вече.

Той трябва да се е научил на нещо в гурбетчийството си, където е бил“, започна той. „Виждаме какви играчи се привлякоха в ЦСКА 1948. Но парите не винаги са толкова важен фактор. Надявам се Левски да тръгне с победа, защото това ще е важно.

Отборът, който „сините“ имат, трябва задължително да се бори за шампионската титла. Както каза Даниел Боримиров: За шампионска титла и за първото място“, пошегува се Кокала.

Какво още каза Емил Велев четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"