0

С дружение „Червени сърца“ излезе с позиция, чрез която призова ръководството на ЦСКА да се раздели с треньора Нестор ел Маестро.

„ЦСКА не може без феновете си. Ако някой се чуди как изглежда отбор без фенове, да се сети за втория по известност отбор от Бистрица. Там има и пари, и играчи. Фенове няма. И коректив няма. Който каквото си харесва. Не искаме ние да определяме треньорите и кои да бъдат играчите, но клоунадата в клуба трябва да спре. Нестор – не е Ел Маестро. Всички го виждат.

Да, сигурно има знания, ама нещо не му връзва. Той не излъчва сила, доверие и увереност. И като се замислихме, то Нестор май има прилика с Гуардиола. Сигурно заради това Ганчеви толкова много го харесват. Само дето няма неговата харизма и успехи…А сега по-сериозно. Доверието между партньорите се гради бавно и всеки ден. За последните 8 години обаче то май повече се руши, отколкото се изгражда…Уважаеми собственици, ЦСКА е любовта на феновете. Другото е число от Бистрица“, споделиха от фен групата на „армейците“.