0


Феновете на Левски от „Трибуна Левски“ започнаха кампания за освежаването на сектор „В“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Те организират генерално почистване на сектора, за да може той да добие вид на приемащо хора съоръжение. „Тъй като времето е ограничено - първият домакински мач чука на вратата и е след точно 10 дни, започваме веднага след като съберем нужните материали”, се казва в тяхното съобщение.

„Планираният старт беше за събота, но по всяка вероятност заради метеорологичните условия, ще се съберем в неделя. Целта е да може в мача срещу Спартак Варна да се радваме на това, което сме постигнали ние със собствените си ръце”, пишат още те.

„Приемете го и като дълг към дедите ни, които вдигат от нулата съоръжението, за да можем днес ние да пеем за Левски на „Герена“! Разбира се, освен физическата помощ, а и добро настроение, всяка помощ от електрическа коса, четки за боя, тримери и др.,или просто финансова за закупуването на консумативите ще бъде добре дошла, за да можем да свършим заплануваното. Не забравяйте, че единствената цел е да помогнем на клуба в трудния за него момент. Искрено вярваме и че това ще се превърне в ежегоден навик за нас. Оставяме и банкова сметка, по която ще можете да помогнете за каузата, като накрая ще има и отчет за изразходваното.

Предварително благодарим на всеки, който се включи. Само Левски!

IBAN: BG10UNCR70001522724805

Титуляр: Филип Джалов

Основание за превод: Почистване на Сектор "В"