0

Ф еновете на ЦСКА зададоха близо 2000 въпроси към собственика на клуба Гриша Ганчев на официалната страница на "червените" във Фейсбук. Привържениците се възползват усилено от предложението на клубното ръководство да се пита Ганчев по всички наболели теми. Написаха се над 1200 коментари по темата, а доста от привържениците задаваха по няколко въпроса.

Забранени въпроси няма. Може да отправите вашите като коментар под този пост до понеделник", написаха от "Армията", като уточниха, че отговорите ще бъдат дадени в специално интервю, което Ганчев ще даде.

В ЦСКА обаче едва ли са очаквали това огромно количество въпроси. Някой фенове са задали по няколко. Какъвто е случея с Kiril Georgiev. Ето какво написа фенът на "червените", текстът е публикуван без редакторска намеса:

"Господин Ганчев, първо защо не излезнете на Армията да ви зададем въпросите на живо? Разбирам че няма да се получат отговори на важните въпроси, но нека все пак ги зададем!

1. Защо взимаме футболисти на килограм с цел печелбарство? За вас ЦСКА търговско дружество ли е, да продаваме основни футболисти при първа възможност, независимо дали има вариант за заместник или не?

2. Защо изпратихте Валентин Антов в Италия и на негово място взехте Лам, който няма нищо общо с футбола?

3. В ЦСКА идват футболисти на определен пост и Вашите "разбирачи" всякак се опитват да ги набутат в състава само и само да играят за да ги продадете - ( Джеферсон идва бек, играе опорен видимо без идея, Вион идва халф бек - мина през целия терен, Лам халф играе централен защитник)

4. Вратарския пост в ЦСКА винаги е бил гордост за нас, като почнем от Джони минем през Пифа и дори Мболи а сега първо се наложи да търпиме Черняускас сега и Бусато които видимо не стават за отбора, защо във финала и през целия сезон не игра Евтимов ?

5. Стойчо Младенов обясни защо се получават треньорските смени, и затова няма да ви питам, но искам да ви попитам след като Любо изгони Киро Динчев, защо вие го върнахте в отбора? Мислите ли че Любо не е прав за тренировките му? Колко още контузии трябва да има в ЦСКА за да се разбере каква е подготовката на отбора?

6. Докога ще има анонимници на терена, като Мухар, Варела, Вилдсхут, Баи, Лам, Бусато, Джеферсон, Морено, Нзила обяснете на феновете за тяхното привличане! Кой ги взе? Кой ги налага? Защо получават такива заплати?

И накрая, стана ясно на всички че за Вас стадиона е " на всяка цена", подиграхте се с нас на 15.05 и продължавате да се подигравате с декларациите! На този стадион ние сме играли исторически мачове в Европа, мислите ли че с тази политика, на новия стадион ще успеем да бием поне Царско село?

Докога ще продължава играйкането и докога децата ще плачат, до ментета като Мухар?

Дано поне на 1 въпрос получа адекватен отговор!

П.С дайте на някой 50лв да изреже дърветата в Б сектор, поне да не се вижда, че не сте вложили и 1лв на Стадион Българска Армия!"

Още за напрежението в ЦСКА четете днес в "Мач Телеграф"