0

Ф К Левски подписа договор с полузащитника Ивелин Попов. Юношата на клуба се завръща на стадион "Георги Аспарухов" като свободен агент с договор за две години, съобщи БТА.

Левски поздрави Ивелин Попов

 Левски поздрави Ивелин Попов
levski.bg

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Юношата на Левски е трикратен победител в анкетата "Футболист на годината" – през 2015, 2016 и 2017 година. Записва 90 мача и 18 гола за националния отбор на България.

ПФК Левски приветства с добре дошъл на "Герена" Ивелин Попов и му пожелава много щастливи мигове с фланелката на родния клуб, пише сайтът на клуба. Ивелин Попов отправи и своето послание към привържениците на любимия клуб: „След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома!

Там, откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри - Треньорът дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други - български и чуждестранни отбори, за което благодаря. Но истината е, че гласът на Сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам за да печелим! Левски е вечен!“

В навечерието на 108-я рожден ден на клуба Ивелин Попов ще бъде представен официално в музея на Левски, както и на пресконференция пред медиите.

15 000 лева заплата ще получава Ивелин Попов при завръщане в родния Левски, според "България Днес". Заплатата на Попов при "сините" ще е максимум 15 000 лева, най-високото възнаграждение, което клубът може да си позволи. Толкова ще взима звездата на тима Георги Миланов по новия си договор с Левски. Все пак сумата е над тавана за българи, който е 10 000 лева, уточнява Gong.bg.

Ивелин Попов готви най-голямата трансферна бомба - изборът е между Гриша Ганчев и Мъри

Ивелин Попов гласен за завръщане на „Герена“ като свободен агент, планира да завърши футболната си кариера като футболист на родния Левски

Жена спира Попето към "Герена", Елена Паришева иска мъжа й да остане още една година в Русия