0

Б ившият играч на ЦСКА Галин Иванов сподели пред „Мач Телеграф“, че новото попълнение на тима Лиъм Купър може да се превърне в лидер на тима. Той разкри своите очаквания за предстоящата среща на „червените“ с Локо Сф в „Надежда“ и според него още в този двубой ще се види един различен ЦСКА. „Ще видим дали е правилен този ход с привличането на Купър.

Най-вероятно е са го гледали и са преценили, че този играч ще помогне на ЦСКА. Визитката му е наистина много сериозна. Той е играл във Висшата лига и Чемпиъншип и това говори достатъчно за него. От друга страна всеки един футболист може да блесне, а може и да се провали в даден отбор. Факторите са много. Това е играч, който е бил капитан на отбор в Англия и със сигурност има лидерски качества. Мисля, че може да стане такъв и в ЦСКА. Привличането му предполага, че сега ще има по-голяма сигурност в защитата на отбора.

Надявам се да внесе тази сигурност, която трябва да има ЦСКА. Това, че не е играл цяло лято официален мач може да му повлияе евентуално само на физическото състояние. Доколкото знам той чете добре играта. Висок е и мисля, че ще от голяма полза за отбора при статичните ситуации. Може да дава начало на атаките на тима. Надявам се да е добър трансфер за клуба. Независимо, че е на 33 години“, започна той.

Какво още каза Галин Иванов - четете в броя на "Мач Телеграф"