0

Н аставникът на шампиона Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от победата на ЦСКА с 2:0. Според специалиста успехът е напълно заслужен, като е останал доволен от реакцията на неговите футболисти след загубата от ЦСКА 1948 преди седмица.
„Мисля, че победата е напълно заслужена. През първото полувреме имаше повече напрежение в нашия тим и не ни се получаваха атаките, но след почивката нещата се нормализираха. Като цяло мисля, че бяхме отборът, който създаваше повече ситуации от игра, докато ЦСКА разчитаха повече на статични положения и центрирания“.
„Футболистите, които влязоха, помогнаха за победата. Загубата от ЦСКА в София дойде в точния момент, защото можем да си вземем поуките, а днес реакцията бе подобаваща. Срещу Цървена звезда също играхме добре, а днес можем да бъдем доволни от показаното“.


„Днешният съперник винаги ни е основен конкурент. Сега имаме добра преднина пред тях, но ние не трябва да разделяме мачовете на важни и неважни, а да се стремим да печелим всеки мач. Да се надяваме, че няма да имаме повече неприятни изненади с контузени и с тези играчи, които имаме спокойно можем да изкараме сезона“, заяви Генчев след двубоя.