0

Ф утболистите на Левски ще получат дължимите им ноемврийски и декемврийски заплати, след като от генералния спонсор на клуба Palms Bet са превели пари. С тях клубът ще издължи просрочените възнаграждения. Жестът от страна на спонсора е огромен с оглед на това, че от фирмата отдавна са разходвали парите за тези месеци по договора им със „сините“ Левски, информира „Мач Телеграф“.

Така в рамките на един месец футболистите ще получат три възнаграждения, след като на 31 декември си взеха октомврийските заплати. Ще бъде изпълнено и условието на треньора Станимир Стоилов, клубът да няма задължения към играчите. Генералният спонсор прави жест, като тези пари ги отпуска извънредно.

В същия момент в Левски мислят как да покрият и належащите задължения, които влизат в покриване на лиценза за новия сезон.

„Без Palms Bet фалираме. Те поемат изцяло издръжката на клуба, за което всички може само да им благодарим. Аз лично нямам забележки към тях. Даже съм щастлив, че помагат по този начин на Левски“, коментира Станимир Стоилов, който вдигна настроението на футболистите си с добрата новина.

При „сините“ пристигнаха собственикът Наско Сираков и съпругата му Илияна Раева, която е президент на БФХГ. Двамата трябваше още в четвъртък да са в Турция, но предвид проблемите на летището в Истанбул полетът им беше отменен.