0

"Фенербахче е един много класен съперник. Ние сме доволни, че имаме възможността да играем срещу такъв отбор и такива футболисти, за да видим каква е нашата класа и къде трябва да се подобряваме", обяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

"При всички случаи ще се опитаме да играем добър мач и да извлечем оптималното. Вие знаете, че това е футбол. Винаги съм искал от отбора – с всеки мач да вдигаме класата. Доволен съм, че ще играем срещу класен отбор. Това за нас е много добре. Искам да се подобряваме срещу такива отбори. Всички знаем, че това е последен шанс и аз искам ние да не го пропуснем“, каза още той.

„Сонко вече е добре, тренира, но ще го запазим. Както казах вече Фенербахче е много класен отбор. Мисля, че се представихме игрово добре в Истанбул. Имахме индивидуални грешки. Ще се опитаме тези грешки да ги нямаме тук. От контузените играчи няма играч, който да се завърне в игра за този мач“, допълни спецът.

„Може да се каже, че е един изключително сериозен мач, но не мисля, че най-важния. Двата турнира са важни, ще вложим максимума и ще се опитаме да излезем в групата и в края на първенството Лудогорец да е на първа позиция. Това, което е било до момента, в който дойдох в Лудогорец, е минало. Оттук нататък ние разговаряме с играчите. Те разбраха какво трябва да правят и мисля, че отборът постепенно ще има подобрение“, завърши Георги Дерменджиев.

"Старши треньорът ще прецени дали да взема участие в мача. Аз съм готов на 100%. Ако треньорът реши да играя, ще дам всичко от себе си да помогна на отбора да постигне добър резултат. Чувствам се много добре в Лудогорец. Целият отбор ме прие по най-добрия начин, по който очаквах", отчете пък Тодор Неделев, който говори заедно с него.

"Утре се изправяме срещу много добър отбор. Играхме вече един път с тях, представихме се на добро ниво и имахме доста положения. Надявам се сега да вземем максимума от точките, за да продължим битката за излизане от групата", обясни Неделев.