0

П обеда на Лудогорец или ЦСКА предстоящия мач помежду им в плейофите на Първа лига ще е равен на шампионска титла. Това заяви бившият треньор на „орлите“ Георги Дерменджиев в голямо интервю, публикувано в днешния брой на в. „Мач Телеграф“.

По думите му резултатът от този мач в плейофната фаза тежи много повече в сравнение с редовния сезон. „Остават още няколко мача и мисля, че вече всеки равен или всяка загуба ще се отрази върху титлата. Сега този мач в Разград ще бъде доста по-решителен и ще окаже по-голяма влияние върху изхода на първенството“, каза Дерменджиев.

„Смятам, че сега спокойно може да се каже, че срещата в Разград ще реши титлата при победа на един от двата отбора. Ако Лудогорец спечели, ще има четири точки предимство, които за следващите няколко мача ще бъдат трудно стопени от ЦСКА. Ако ЦСКА бие в Разград – ще дръпне с две точки, а отделно ще има и бонус психологическо предимство. Равенството ще е в полза на "орлите", смята бившият наставник на Лудогорец.

Каква оценка даде той на Ивайло Петев, трябва ли да бъде сменен националния селекционер Кръстаич и мнението му за колегите Димитър Димитров, Краси Балъков и Любо Пенев – четете в днешния брой на в. „Мач Телеграф“.