0

Р ъководството на ЦСКА 1948 най-вероятно ще пусне билети по 30 лева за гостуващата публика на Левски, съобщава "Мач Телеграф" в днешния си брой. Толкова традиционно струват най-скъпите билети за мачовете в елита на създадения през 2016 г. клуб.

Напрежението около съботния мач на стадиона в Бистрица бе създадено от претенциите на гостуващия клуб да премести мача на ст. „Васил Левски“. Вчера представители на "червените" и "сините" се срещнаха, за да изгладят различията.

От закъсалия за пари Левски натискаха да се рита на ст. „Васил Левски“, за да може приходите от мача да са по-големи с повече привърженици на „сините“.

По програма обаче двубоят е насрочен на стадион "Витоша" в Бистрица, който е с 2 сектора и капацитет от 2200 места. Именно на него ЦСКА 1948 играе домакинските си мачове от есента, а от клуба твърдо отказаха да променят това заради Левски. Преди това „червените“ наемаха ст. „Васил Левски“, където плащаха 5-цифрени суми за всеки свой домакински мач.

За събота ЦСКА 1948 е предоставил голямата трибуна на стадиона в Бистрица за фенове на Левски. Почитателите на домакините вероятно ще бъдат настанени в сектора зад едната врата, който обикновено се ползва от гостуващата агитка.