0

Е дин от силните хора в ЦСКА - Гриша Ганчев, пусна кратко видео, на което отговори на част от въпросите на феновете на "червените", които вече няколко седмици изразяват бурно недоволството си от управлението му, заради поредния провален сезон на отбора и непрестанните оправдания. Преди няколко дни от клуба пуснаха специален Q&A към Ганчев, а цялото интервю ще излезе в сряда в 10,00 часа сутринта.

Ганчев отчете в краткото видео, че в ЦСКА не са работили за хората, които истински обичат клуба, и че това перо е било занемарено. Бизнесменът отчита, че е направил грешки по време на управлението си и даде ясно да се разбере, че всеки играч, който е бил или е част от отбора, е съгласуван с треньорите.

Ето какво каза босът на столичани:

„Отчитам грешките си, че не работихме за хората, които обичат истински клуба и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля си, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение специално към това перо на клуба“, започна Ганчев.

„Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите, винаги. Тъй че тази опорка, не знам кой я пусна – да е жив и здрав (б.а. - Стойчо Младенов наскоро заяви, че не му е позволявано да участва в селекцията на ЦСКА). На всеки един треньор са му били казвани кои са опциите. Избери една, това ни е по джоба. Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. Ако можем по спортен път, по честен начин да станем шампиони. Без да "пробиваме" играчи, без да "пробиваме" цели отбори. Искам да си станем по нормалния начин шампиони и ние ще си станем по нормалния начин шампион. Когато си честен към спорта, когато си честен и се трудиш – няма начин да не се възнагради. Ще стане рано или късно“, завърши Ганчев в предварителния анонс, пуснат от клуба на „Българска армия“.