0

Лудогорец има различна класа от Ботев, отчете очевидното треньорът на врачани Христо Янев след 0:5 в Разград. 

"Лудогорец разполага с различна класа футболисти и много стойностен отбор. Трябва реално да гледаме къде се намираме ние и къде се намират те", заяви треньорът на Ботев в интервю за Диема Спорт.

"Ако не бяхме допуснали гол първото полувреме, щяхме да опитаме да бъдем компактен отбор и през втората част. 

След като Лудогорец вкара за 2:0, започнаха да играят с лекота и пуснаха свежи хора. Резервите им са със същата класа като тези, които заменят. Тошко Неделев влезе от пейката и ги преобрази. Той играе с лекота и всяко негово докосване до топката водеше до опасност за нашия отбор.

"Аз съм реалист. Знам, че имаме сили да се борим в Първа лига, но не във всеки мач“, отбеляза Джуджето.

Футболистите на Лудогорец са също толкова мотивирани да печелят във вътрешното първенство, колкото и в евротурнирите, заяви старши треньорът Георги Дерменджиев.

"Доволен съм най-вече от настроението на футболистите. Времето бе неприятно за игра, но те бяха мотивирани на 100 процента и изиграха добър мач", каза той за Диема Спорт.
"Говорихме много на темата за мотивацията, защото искам да играем равномерно във вътрешното първенство и евротурнирите. Предизвикателство е заради натоварената програма, но за момента се справяме".

Източник: БТА