0

Н ов в Пирин се обяви за властелин на криптовалутата. Става въпрос за Казуки Такахаши, който днес може да запише дебют в Първа лига. Разбира се, като резерва. Такахаши обяви, че в Япония никога не би научил за този бизнес, а в него е от 2017 година. Запалва се покрай съотборници. „Сега съм про, но отначало губех. Изплаших се. Започнах да се уча, да гледам клипове със съвети“, обяви той в телевизионна изява. „Правя пари, но не съм финансов съветник“, допълва той.

Иначе в Япония децата се учат да пестят от малки, но няма сметка да държи парите си в банка в родината си, защото лихвата там е 0,1%. Започва да тренира, когато е на 5 г. За целта обаче трябва да става в 4,50 ч. Тренировките започват в 7,00 ч., а след това в 9,00 ч. е на училище. Прибира се в 20,00 ч. и започва да пише домашните. Клубовете в Япония са безмилостни. За закъснение за тренировка или слаби оценки, следва остригване нула номер. За всеки допуснат гол се тича по километър. Иначе той потвърди, че у нас е заради Кохей Като, който стана национал с изявите си в Берое.

В Пирин иначе имат само един проблем – преди двубоя Бенгюзов не успя да се възстанови от травмата си и ще пропусне двубоя. Така като титуляр най-вероятно ще започне Антон Карачанаков, който забърка страхотен скандал в контролата с Левски (1:3) и после бе принуден да бяга от „Герена“ и да се извинява.