0

Н аставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след загубата от Лудогорец в Разград с 1:3. Той изрази съжаление за грешките на неговите футболисти при втория и третия гол на шампионите. 

"Точно изравняването не оказа влияе, допуснахме много елементарно втория и третия гол - на контра ни вкара Лудогорец. Малко се подведохме по емоцията, отколкото да го изиграем мача както второто полувреме. Повече с акъл, отколкото със сърце, това ни изигра лоша шега. Ако искаш да се бориш за предно класиране, такива голове не трябва да допуска един отбор. Като цяло почнахме мача както искахме, но се получиха тези непредизвикани грешки при втория и третия гол. Това ни коства да вземем нещо от този мач", заяви Илиев.

"Андреяс Калкан второто полувреме можеше да вкара и да ги вкараме пак под напрежение, но не успяхме, а създадохме достатъчно ситуации да се върнем в мача. Казах на футболистите, че идват мачове, в които трябва да играем по-умно. Благодаря на нашите фенове, които напълниха сектора за гости. Емоцията от резултата ни подведе. Допуснахме грешки, за да станат вторият и третият гол, но със сигурност не е поради липса на футболисти. Затова сме един отбор, да, почнахме с 4-5 юноши от нашата школа, но се израства с мачове, естествено. Малко се подведохме по резултата и емоцията, както казах - от наша ситуация на пеналта беше изритана топка, неправилно застанахме в защита, но това са подробности. Беше рано да се прибираме, не може в 15-ата или 20-ата минута да почнеш да пазиш резултата. Като цяло мача го изиграхме както го искахме, Лудогорец има класа. Както казах, ако се бориш за предно класиране, не може опитен отбор да допуска такива грешки. Като не побеждаваш, няма добри моменти. С ЦСКА ще се стремим да се представим по-умно и по по-добър начин", каза националният селекционер.