0

Т реньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред „Мач Телеграф“ след вчерашната възстановителна тренировка на тима след успеха срещу ЦСКА за Купата на България. Тимът се прибра в морската столица рано сутринта в 6.00 часа след дългото пътуване от София.

„Няма как да не сме щастливи, но не мисля, че еуфорията е прекалена. Полуфиналът реално все още не значи нищо. Няма как да не сме радостни след успех срещу ЦСКА като гост, но трябва да надградим и да се опитаме да стигнем и до мача за трофея“, каза Илиев, който изненада сериозно „червените“ с включването едновременно и на Атанас Илиев, и на Исмаил Иса в стартовия състав за двубоя на „Българска армия“ онзи ден.

„Когато нещо сработи, е лесно. Със сигурност това бе и риск, който внимателно преценявахме. Винаги търсим оптималния вариант и на състав, и на тактика, за да може Черно море да печели. Знаехме, че ЦСКА е добър отбор и може да ни създадат проблеми. Бяхме добре наредени и си използвахме шансовете, това беше важното. Друго важно бе да не допускаме елементарни грешки, избегнахме ги. Противопоставихме се добре, знаехме, че при тях ще има неспокойствие и нервност и се получи“, каза още специалистът, който е категоричен, че няма предпочитания преди жребия за полуфиналите.

Автор: ЛЮДМИЛ ХРИСТОВ