0

Т алантливият юноша на Левски Асен Митков бе взет от Станимир Стоилов на лагера на Левски в Турция. Той получи възможност да започне и като титуляр в първите две контролни срещи на „сините“. Митков даде интервю пред клубния сайт на отбора, в което обяви, че той и тимът трябва да се целят в спечелване на Купата на България.

„Чувствам се страхотно и пределно мотивиран за втория етап от подготовката“, каза играчът. Той се върна и към времето когато се е присъединил към школата на Левски. „Баща ми е потомствен левскар, но не ми е налагал мнението си. Майка ми не взема отношение, когато става дума за футбол. Оставиха ме сам да решавам когато шефът на школата Йончо Арсов и тогавашния треньор на формацията до 15 години Петър Карачаров и Тодор Симов бе убедиха да премина в школата на най-великия отбор в България и ще развия качествата си“, заяви защитникът.

„Обичам да чета книги за личностното ми развитие и автобиографии на хора, които са успели. Както всеки един млад човек прекарвам известно време в интернет. В момента чета автобиографията на Ван Бастен. Пожелавам си здраве на мен и на семейството. Няма как моите цели да са различни от треньорския щаб. Вярвам, че ще спечелим Купата на България и ще работя здраво, за да бъда на нужното ниво, за да мога да съм на разположение, ако Станимир Стоилов разчита на мен“, завърши футболистът