0

Б ившият селекционер на младежкия национален отбор на България по футбол Иван Колев най-вреоятно ще е нов треньор на елитния Локомотив София, научи "Мач Телеграф". 66-годишният специалист трябва замени Краси Балъков, който напуска, след като води състава в последните пет кръга от изминалия сезон и помогна на "червено-черните" да запазят мястото си в efbet Лига. 

Опитният наставник познава добре обстановката при "железничарите", които изведе до 28 победи в 64 мача за два сезона в периода 2020-2022 година. За последно Колев работи като временен старши треньор на Славия за два месеца от септември до октомври миналата година. По информация на "Мач Телеграф" Колев все още не е получил обаждане за поста, но е наясно, че това вероятно ще се случи.

Локомотив София се очаква да започне лятна подготовка на 17 юни. На този етап на разположение са 16 футболисти с договори, но все още няма яснота около селекцията заради финансовите проблеми, свързани с оттеглянето на един от основните спонсори на клуба. Ръководството в момента води преговори за привличането на нов спонсор.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX