0

Л егендата на Берое Ивко Ганчев сподели пред „Мач Телеграф“ коментара си за клуба. Той сподели, че реалната цел на тима е седмо или осмо място. 

„Трябва да се печелят срещите. С всеки изминал мач това, което се чува из града, не е приятно. Говори се, че нещата в клуба не са добре и това е доста притеснително. Не е приятно. Все пак в Берое играят доста чуждестранни играчи, които са дошли не дотолкова да печелят високи пари, а да се продават след това. Целта е да ги забележат и затова са част от Берое. Затова и продължават да играят. Трябва да се стягат и да печелят, колкото се може повече точки“, започна Ганчев.

„Добре беше за отбора, че нямаше голяма пауза за тях. Все пак играха за Купата на България срещу Бдин и победиха с 2:1. Добре беше, защото не излязоха от игровия ритъм за мачовете. Ако не бяха играли за Купата, щеше да се търси противник за контролна среща. Бдин бяха добър противник за Купата и продължаването напред в турнира трябва да им вдъхне допълнително увереност. Не бива да се говори за умора в този етап на полусезона. 

Какво още каза Ивко Ганчев четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф".