0

Л егендата Христо Стоичков лично гарантира, че реконструкцията на стадион „Българска армия“ ще започне ден след мача ЦСКА - Лудогорец на 10 декември. Камата, който е сред акционерите при „червените“, обяви 11 декември за първия ден от строежа на съоръжението.

„Питай го господин Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Няма как, но щом държавата ти казва ОК, щом министерството ти казва ОК, щом общината ти казва ОК, ще трябва да държа сметка на някакъв си където ни копа, ни реже“, отговори Стоичков на въпрос за „Армията“ в подкаста „Код Спорт“.

„На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и са започнали с копането, па да видим, да ходи да се обажда и оплаква на когото си иска. На 11-и лично аз ще вкарам първия багер“, закани се Стоичков.

„За това е Гриша Ганчев. Той е човек с голямо сърце, но много хора се възползват от това кой е Гриша Ганчев. Много му е голямо сърцето и е мека Мария, понякога трябва гьостерицата да играе. Но той е за ЦСКА, той е за спорта, той обича“, допълни кавалерът на Златната топка за 1994-а година.