0

 

В Левски продължават да попълват набора от помощни средства, с каквито останалите отбори отдавна разполагат. Така от скоро на „Герена“ вече се радват и на дронове, с които да се снимат тренировките. Това помага да се види всеки един от играчите как се влага в тренировките и как изпълнява указанията, които са му били дадени. И след това се правят анализи. По принцип доста от клубовете ни предпочитат да наемат техниката, но Николай Костов и компания са били категорични, че предпочитат летящите машини да бъдат купени, за да не се стига и до изтичане на данни към други родни клубове.

Както е известно, на „Герена“ бяха свели до нула иновациите преди завръщането на Станимир Стоилов. И дори не работеше системата, която трябва да отчита показателите на играчите по време на мачовете. Това обаче бе поправено, а след това асистентите на Николай Костов се заеха да попълват липсите. 

Така през есента в Левски се сдобиха и с ботуши, които показват дали играчите са застрашени от контузии или не. Според запознати „сините“ са си поставили още една цел. Тя обаче изисква сериозни средства, които в момента не могат да си позволят.  Левски се надяват, че ще успеят да се сдобият и с криокамера, която ще помага за възстановяването на играчите. В момента за тази екстра се плаща. 

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX