0

П ривържениците на Левски изкупиха всички билети и за Сектор „Б“ за предстоящото в неделя дерби срещу ЦСКА, показва справка в портала all4levski.com.

Преди дни беше изкупен и Сектор „А“. 

До обед на 5-и април „сините“ фенове са взели общо 17 625 билета. Бройката на пропуските не е окончателна, защото тепърва ще бъдат пуснати в продажба ограничено количество.

От Левски вече призоваха притежателите на абонаментни карти, които няма да могат да присъстват на сблъсъка в неделя, да информират клуба. Те имат време да го сторят до 15:00 часа днес. Освободените места на Националния стадион „Васил Левски“ ще бъдат пуснати в свободна продажба.

Ситуацията при ЦСКА не е близка до тази на големия съперник, след като към 13 часа на 5-и април "червените" привърженици са закупили 2948 от 7463 пропуска за отредения за тях сектор "В", докато от 10 787 пропуска са взети 4782 билета за любимия им сектор "Г".

От години насам тенденцията при "червените" фенове е да се мобилизират в последния момент за всички мачове, но с оглед представянето на отбора след рестарта на шампионата не е ясно дали отливът за столичния спектакъл няма да бъде факт, пише gong.bg.