0

С ептември Сф натрупа пета поредна загуба, след като преклони глава пред Славия – 1:2. Тони Тасев вкара „кървав гол“ за 1:0, а победата узакони Владимир Николов в 76-ата минута. Кристиан Пешов върна едно попадение, но то беше само почетно. За отбелязване е това, че в ложите на „Васил Левски“ бяха Димитър Бербатов и Мартин Петров.

Домакините започнаха по-добре мача и още във 2-ата минута Асен Георгиев изведе Мартин Петков, който излезе сам срещу Светослав Вуцов, но вратарят на Славия скъси разстоянието и двамата футболисти се сблъскаха, което наложи влизането на лекарските екипи.

След това Мартин Стоянов напредна по дясното крило и центрира в наказателното, където Симеон Александров засече, но не намери очертанията на вратата, пазена от Светослав Вуцов.

Постепенно обаче „белите“ взеха контрола над мача и атаките им започнаха да стават по-опасни. Първо Кристиян Стоянов пробва  Димитър Шейтанов. Така в 44-ата минута Галин Иванов центрира отлично отдясно, а Тони Тасев се вклини между защитниците на Септември и красиво с глава откри резултата. Той обаче си удари главата с бранителя на домакините Стефан Милич и цялото му лице бе в кръв. След няколко минути оказване на помощ за щастие голмайсторът на „белите“ продължи участието си в срещата. След подновяването на играта Симеон Александров пробва своя мерник, който не бе точен.

start-photo.bg

Втората част започне зле за домакините, защото заради контузия терена напусна бившият футболист на Левски Димитър Костадинов. Все пак резервата Себастиян Якубяк би силно по земя, но Светослав Вуцов не изпита трудности.

Интригата в срещата приключи в 76-ата минута. Тогава шокираща отборна грешка в защитата на Септември позволи на Кристиан Добрев да подаде за Владимир Николов, който без никакво напрежение отбеляза първия си гол с екипа на „белите“. Той не отпразнува попадението си, тъй като е бивш играч на Септември.

Домакините върнаха един гол чрез Пешов, който се възползва от карамбол в наказателното поле на Славия, но силите им не стигнаха за точка.