0

Л евски има резервен вариант за нов халф, ако се раздели с някой от основните си играчи на този пост. "Сините" вече са се разбрали със Септември Сф за Асен Чандъров, който и преди това е бил на "Герена", но не успя да са наложи в тима. Според запознати от Левски може да си тръгнат и Андриан Краев, към който има интерес от няколко отбора, и Филип Кръстев, чийто наем може да бъде прекратен предсрочно.

Ако един от двамата напусне "Герена", като по-голяма вероятност има това да бъде Фуфу, Чандъров моментално ще дойде в Левски. Първоначално договорът му ще бъде за наем до края на сезона с опция за подписване на постоянен договор.

В същото време "Блиц" твърди, че МОЛ Фехервар е на 100 000 евро от Андриан Краев. Според тях унгарският клуб е повишил на 750 000 евро офертата си за халфа, но Левски държи на минимум 850 000 евро. Твърди се, че Левски първоначално са искали 1 милион евро заедно с бонусите, а унгарците са давали 700 000 евро, което не задоволи Сираков и компания. Преговорите продължават.