0

$Силите ги имаме, защото отборът е подготвен. Изиграхме един отличен мач. Фактът, че не направихме нито една смяна показва, колкото добре са подготвени момчетата. Мачът се играе, докато съдията даде последен съдийски сигнал", обяви треньорът на Хебър Любослав Пенев, който за втори път в кариерата си се превърна в "черна котка" за Левски за Купата на България.

"Не е нормално през 2023 година на осминафинал да няма ВАР, който да помага на всички. Момчетата се раздадоха. Дисциплина, характер, отборна игра, такъв футбол искам да виждам. Понякога не се получава, но днес направиха много добър мач. Отстранихме един от фаворитите за трофея", продължи той.

„Винаги им казвам, че трябва да оставят проблемите извън съблекалнята и извън терена. Нито футболистите, нито треньорският щаб имаме някаква яснота. Изключително неясна ситуация, но ние се справяме по най-добрия начин. Дано някой каже нещо. Да не стане от умряло писмо“, призова Любо. 

„Това е частичен успех, защото не сме спечелили купата. Вървим много добре и очакваме следващите мачове. Хебър е тук, ние сме тук от 8-9 месеца и се извърши една много сериозна работа. Дано не се изхвърли в канала. Никой не вярваше, че отборът ще бъде спасен. Ние не само останахме, но не играхме и бараж“, завърши той.