0

Т реньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев заяви, че няма да се среща често с новия директор в клуба Стойчо Младенов. Двамата влязоха в конфликт, след като Пенев бе заменен от Младенов начело на ЦСКА преди време. Тогава Пенев открито нападна Младенов.

„Не сме се срещали със Стойчо Младенов, едва ли ще се срещаме често. Фактът, че започва да работи в клуба, не означава, че ще си променя отношението си към него. Той няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба“, каза Пенев.

Той коментира и ситуацията в ЦСКА. 

"Рано или късно ще има един ЦСКА. Този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете. Защо бях поканен на „Армията“ - за да матирам напрежението между фенове и ръководството. Ръководството не иска да сме първи, не иска трофеи и ЦСКА да е в позицията, в която заслужава. При добре свършена работа за два три месеца, изгонване, лъжи – това се нарича предателство. Сектор Г не ходи на мачове, защото са лъгани и мамени в продължение на 7 години. Познавам се с много фенове, които са ме подкрепяли безусловно. Винаги ще им бъда благодарен. Имаше една игра – топло-студено. При мен е много студено. На „Армията“ трябва да се търсят предателите.“, каза Пенев.