0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов вярва, че "сините" скоро ще намерят решение на головата суша. Левски завърши 0:0 срещу ЦСКА 1948 и четвърти пореден мач не успя да запише победа в шампионата.

"Стана една добра футболна битка. Играхме лежерно през първото полувреме, но през второто създадохме достатъчно моменти, в които можехме да решим мача. 

Явно още не сме намерили лекарството за отбелязване на голове. Натрупаха се доста мачове без голове, явно нещата ще се получат бавно и трябва да минем по трудния път. 

И тримата ни нападатели получиха контузии, но това не трябва да е оправдание. Трябва повече увереност и самочувствие в завършващата фаза. 

Илиян Стефанов получи удар в глезена, където и преди имаше проблем, надявам се бързо да се възстанови. През зимата ще мислим за нови попълнение, максимума едно-две.", коментира Станимир Стоилов.

ЗДРАВА БИТКА на Левски - ЦСКА 1948 с 8 жълти картона, но без голове (ГАЛЕРИЯ)
Левски ЦСКА 1948 Левски ЦСКА 1948 Левски ЦСКА 1948
39

Колегата му от ЦСКА 1948 Любослав Пенев изрази сериозни претенции към съдийството на Георги Гинчев при нулевото равенство срещу Левски.

"Момчетата се справиха в един тежък и сложен мач, но проблемът не е от спортно-техническо естество, а от нещо различно. 

Съдиите не се справиха с мача, изключително пристрастни, особено когато се даваха картони. Показаха ни се много картони, за другия отбор почти нямаше. Много обратни решения. В осмата минута имаше дузпа за нас срещу Чочев, много бързо бе взето решението. Говорейки за футбол, трябваше да поговорим малко и за тези хора, които влияят лошо на нашия спорт. Изиграхме добър и дисциплиниран мач от началото до края. Браво на момчетата, това е пътят", отбеляза Пенев. 

"Не вярвам съдиите да са чак толкова неможещи. Съдиите са едни от основните вредители в българския футбол.

Изиграхме добър мач с висока концентрация от началото до края. Доволен съм и така трябва да продължаваме.

Имахме повече положения от Левски и бяхме по-близо до победата, отколкото съперника", коментира Любослав Пенев след мача.