0

Л егендата на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла сподели пред „Мач Телеграф“, че няма да си запази нищо за спомен от „Българска армия“. 

“С ЦСКА имам много любими мачове, които съм изиграл на „Армията“. Ние на „Армията“ тези мачове ги печелихме без проблеми. Най-големите мачове сме ги играли на „Васил Левски“ пред 70 000 зрители. На „Армията“ биехме, който си искаме и когато го хванем. Не мога да определя един конкретен любим мач. Броехме си само европейските мачове, защото в България биехме всеки. Не им обръщахме внимание на тези мачове от първенството. На „Народна армия“ не сме имали никога проблеми. Когато отстраняваш Нотингам, Ливърпул и Монако какво да говорим за българското първенство. Нашият отбор беше на ниво Европа, а не на ниво България.

Моето любимо място от онези години беше долу на терена. Всичко друго е за феновете. Любимо ми беше, когато минавахме през Добри домакина да си вземем екипа и да излезем на терена“, заяви той. „Това, което съм направил в ложата като изпълнителен директор говори достатъчно за това, което съм дал на ЦСКА след като съм приключил с футбола. Всичко това горе. Сега темата е нов стадион. Важното е да направим нов стадион и да станем шампиони. Това е по-важно от всичко."

Какво още каза Майкъла четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"