0

Л егендата на Левски Михаил Вълчев сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща с Дунав. Той заяви, че трябва да се подходи сериозно и не бива да има подценяване.

„Левски трябва да играе стегнато и отговорно в Русе. Футболистите трябва да бъдат мобилизирани, защото знаем срещу нас такива отбори, с какво желание играят. Трябва да се подходи внимателно. Ще има много ротации в редиците на „сините“. Дано не подценят нещата. Не би трябвало това да се случва. Мачът трябва да се спечели на всяка цена. Купата е една от целите на тима, защото през първенството може и да „изпуснем влака“ за Европа.

Дано поне да се борим докрай за Купата. Надявам се да победим. Тази пауза на отбора се надявам да се отрази добре на футболистите. Сега беше добър момента да се възстановят най-вече психически от слабите резултати напоследък. Някои играчи трябва да преосмислят спортната си форма. В това число са Роналдо, Рикардиньо, Цунами, Петрис и др. Трябва по-сериозно да играят, защото на тях се разчита много. Те са в Левски, за да помагат“, започна Вълчев.

Какво още каза Михаил Вълчев четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"