0

Л егендата на Левски Михаил Вълчев сподели очакванията си за предстоящата среща на „сините“ с Берое в Стара Загора.

Разбира се, той наблегна специално на контузията на Уелтън и бе категоричен, че липсата му ще се отрази на играта на тима. Освен това бившият нападател и треньор на тима е категоричен, че Михайлов трябва да продължи да пази.

„Очаквам Левски да победи в Стара Загора. В последната среща с Черно море представянето не беше особено убедително. Този „бразилски“ отбор на Левски трябва да печели. В кръга на шегата, може да го определим като такъв. Берое не са чак толкова опасен противник. Те ще влезнат в мача мобилизирани и концентрирани. Левски на всяка цена трябва да победи и мисля, че ще успее да се поздрави с успеха. Не би трябвало да се загубят точки там. В Стара Загора от много години играем трудно“, започна Вълчев.

„Трябва ни в средата на терена човек с повече въображение. Някой, който да измисли нещо хитро. Има доста талантливи момчета в отбора, но трябва повече да се работи в тази посока. В последната среща не беше особено концентрирана играта в защита. Особено тази на Петрис и Цунами. Трябва Николай Костов да ги вдигне и да влезнат в предстоящата среща, както винаги досега“, продължи той.

Какво още каза Мишо Вълчев четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"